Bra att ha länkar inom båtlivet

 

Svenska Båtunionen (SBU)  är, som namnet antyder, en organisation som bygger på unions- eller federationsprinciper. Svenska Båtunionen är skapad av och ur båtklubbar och båtförbund för att ge samordningsfördelar för medlemmarna.    

Saltsjön – Mälarens Båtförbund (SMBF) är en sammanslutning av 266 båtklubbar med 51 457 (49 026) medlemmar inom Stockholms och Uppsala län. SMBF är det största av 24 regionala förbund inom Svenska Båtunionen (SBU).

Bättre väder på: www.klart.se, www.yr.no

Båtvädret, Vädertjänster för båtfolk, i samarbete med Sjösäkerhetsrådet.

 

Båtunionens administrativa system, BAS  (Inloggning till systemet, för SBK:s adminstratörer)

Skogsviks Båtklubbs Digitala Arkiv, ”Diino”, för lagring av dokument, avsett för SBK:s adminstratörer.

 

 

 

Om denna hemsida

Hemsidan är skapad i WordPress, ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för privatperson som företag. WordPress är gratis och ovärderligt på samma gång.

Vår hemsida ligger hos ett av  marknadens bästa webhotell, Servage Hosting.  Servage är ett börsnoterat svenskt företag som fått många utmärkelser för sina tjänster. Om du funderar på en egen hemsida, gå till Servage, ange denna kod ”CUST75695″. Du får 75 GB extra lagringsutrymme utan kostnad, och Skogsviks Båtklubb får två månaders fritt webhotell.