Kajakplatser

Kajaksektionen har ett 50-tal kajakplatser. Cirka hälften av dessa är under tak. Verksamheten har växt rejält under de senaste åren med alltfler aktiva utövare som paddlar både i Edsviken och andra närliggande vatten. Glädjande är också att vi kunnat välkomna nya medlemmar genom viss utbyggnad av kajakställen.

Man behöver vara medlem i klubben och ha en anvisad, numrerad plats i vårt kajakområde för att ha kajak på Skogsviksbåtklubb.

Avgifter för kajakplats (sommar- och vinterplats) är 660 kr per år, en inträdesavgift om 800kr, nycklar köps per styck. Under tiden du står i kö betalar du en köavgift om 190 kr per köplats. Se mer under fliken Avgifter

Anmälan för kajakplats

Om du är intresserad av att ha din kajak på Skogsviks Båtklubb, så kan du under fliken Medlemskap se vad som gäller för medlemskapet och ställa dig i kö för en kajakplats. Om du önskar mer än en kajakplats skriv gärna det i informationsfältet.

Vid ytterligare frågor hänvisas till Joakim Karlson kajakansvarig@skogsviksbatklubb.se

Du som redan är medlem i Skogsviks Båtklubb och har ett inloggningskonto till medlemssystemet BAS hittar en länk till för anmälan till kö för kajakplats under ”min sida” i BAS.

Vi utvärderar med ett fåtal platser möjligheten till förvaring av segeljollar. Kö-anmälan o avgifter enligt samma rutin som för en kajakplats.