Nya Bryggor, Nya Platser

Bästa Sommarplats innehavare.

God fortsättning ! Arbetet i vår vik rullar på enligt tidplan, lagom till säsong är allt klart. Bryggor, el, vatten etc. är under uppdatering för framtiden.

Hamnkaptenen har justerat om en del bland båtplatserna. En del har haft önskemål och några har behövts flyttas. Så din uppgift som medlem är att nu gå in i BAS.

Dels kontrollera alla dina uppgifter, men framför allt kolla vart din båtplats är så du vet vart du ska förtöja i vår. Du hittar din nya båtplats i BAS under förvaring.

I PDF under fliken ”Båtplatser” framgår den nya numreringen samt även platsens bredd och längd på bom. Kolla att du har ”lagom” storlek på din plats. Båtens bredd plus 40-50 cm är ”lagom”. De nya platserna har fasta bredder och är numrerade efter bryggorna. I BAS heter de  ”Båtplats Brygga A:xx, B:xx, C:xx, D:xx eller Exx, eller Båtplats Kaj:xx”.  

Den gamla båtplatsen ligger fortfarande kvar i systemet, så bli inte förvirrad om du ser två båtplatser för din båt. 

Har du frågor eller funderingar maila till hamnk.sbk@gmail-com före den 20/1 2021

Har du problem med att logga in i BAS, eller undrar över hur du uppdaterar dina uppgifter, börja med att titta i instruktionen som du hittar på vår hemsida, bredvid inloggningen till BAS, annars kontakta Tomas Ward, tomas.ward@telia.com

Inför säsongen 2021 behöver klubben 8 st Bryggansvariga/Bryggfogdar.

Se separat utskickad PDF.

Väl mött

Styrelsen Skogsviks Båtklubb

Ps, för de som även har en kajak – även ni kommer se en ny plats ”Kajakplats i kajakställ” förutom den plats ni är van att se.  Mer info kommer  senare i separat mail från Joakim, ansvarig Kajaksektionen